Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2021, 20:40
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Jeho rešpekt si nekúpiš, do minúty spozná, či si s ním. Momo zverejňuje ukážky všetkých skladieb

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momov album MXI uzrie svetlo sveta už o pár dní.

Momo je zatiaľ jediným slovenským rapovým interpretom, ktorý dokázal počas piatich rokov vydať šesť albumov. Pozíciu najaktívnejšieho rapera mu kolegovia zoberú len veľmi ťažko, keďže v nastolenom trende pokračuje aj teraz. Zatiaľ najnovší sólový album nesie názov MXI – s odkazom na to, že ide o jedenásty projekt v jeho kariére. 

Odporúčané
Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 30. apríla 2021, 14:39

Obsahuje rovnaký počet skladieb a je špecifický aj tým, že sa v ňom Momo vracia k upevňovaniu vzťahov s kolegami zo scény. Keďže väzby s Rytmusom, ale aj s ďalšími mal niekoľko rokov prerušené v dôsledku osobných alebo sprostredkovaných konfliktov, ide o príjemné prekvapenie pre všetkých fanúšikov oboch základní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia