Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2021, 20:57
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Slovák mal doma 18 kíl marihuany, hrozí mu 25-ročné väzenie. Sušinu ukrýval v krabiciach, vo vedrách aj v zaváraninových fľašiach

Slovák mal doma 18 kíl marihuany, hrozí mu 25-ročné väzenie. Sušinu ukrýval v krabiciach, vo vedrách aj v zaváraninových fľašiach
Zdroj: Policie Slovenské republiky
NEWS MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Polícia upozornila na netradičné zaváraniny, ktoré ukrývali kilá marihuany. Majiteľa zadržali a budú ho stíhať vo väzbe.

Národná kriminálna agentúra v januári 2021 vykonala domovú prehliadku v okrese Trnava v rámci akcie s krycím menom Tramp. Objavili pri nej sklad s marihuanou, pričom celkovo v rámci prehliadky zaistili až 18,3 kg sušiny pripravenej na ďalšiu distribúciu.

„Toľko marihuany zodpovedá 82 000 až 223 000 jednotlivým dávkam v celkovej hodnote na čiernom trhu cca 183 000 eur,“ prepočítala polícia. 

Vyšetrovateľ podľa facebookového účtu polície obvinil osobu z drogovej trestnej činnosti a v súčasnosti je väzobne stíhaná. „Zákon stanovuje za takúto trestnú činnosť trest odňatia slobody od 20 do 25 rokov,“ tvrdí polícia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia