Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2021, 18:15
Čas čítania 0:58
Marián Mauik Biel

Google ide znova fotiť Slovensko do Street View

TECH GOOGLE
Uložiť Uložené

360-stupňové fotografie slovenských miest budú v najbližších mesiacoch znova aktualizované.

Službu a aplikáciu Street View pozná snáď každý. Je to súbor panoramatických fotografií takmer z celého sveta, ktoré ti dovoľujú krôčik po krôčiku prechádzať sa Londýnom, Torontom alebo Sninou. Tieto zábery sú pravidelne aktualizované. Teraz je znova na rade Slovensko.

Odporúčané
Trafil náš vek, pohlavie, rodinný aj rodičovský stav. Google vie o súkromí ľudí ešte oveľa viac, pozri si, ako to vieš vypnúť Trafil náš vek, pohlavie, rodinný aj rodičovský stav. Google vie o súkromí ľudí ešte oveľa viac, pozri si, ako to vieš vypnúť 28. januára 2021, 19:21

Google práve informoval, že v najbližších mesiacoch sa Street View autá (ale podľa potreby aj Street View bicykle alebo chodci) znova vydávajú do slovenských ulíc. Cieľom je aktualizovať skutočný stav. Naposledy tunajšie mestá fotili približne pred 2,5 rokom. Za ten čas sa toho najmä vo väčších mestách zmenilo dosť.

Harmonogram aktualizácie je rôzny. Po svetových metropolách chodia robiť tieto 360-stupňové fotografie častejšie, po obciach alebo prírodných pamiatkach s väčším časovým odstupom.

Domov
Zdieľať
Diskusia