Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2021, 11:15
Čas čítania 6:40
Marián Mauik Biel

iRobot Roomba i3 je lacnejšia možnosť, ako si vysávač pár mesiacov nevšímať (Recenzia)

iRobot Roomba i3 je lacnejšia možnosť, ako si vysávač pár mesiacov nevšímať (Recenzia)
Zdroj: iRobot
TECH
Uložiť Uložené

Otestovali sme funkciu automatického vyprázdňovania vysávača, ktorá bola donedávna dostupná len pri tisícových robotoch.

Je ťažké hľadať výhovorku, prečo si ani počas lockdownu nenájsť pár minút na klasické ručné povysávanie bytu či domu. Ani pri najlepších robotických vysávačoch sa tomu aspoň občas nevyhneme. Hlavnou výhodou týchto moderných pomocníkov je však pravidelnosť. Je veľký rozdiel vysávať hoci aj každú sobotu alebo nechať robotický vysávač povysávať každý jeden deň. Prach a nečistoty nemajú šancu zhromažďovať sa. Ak sa ešte pošťastí kúpiť model s automatickou vyprázdňovacou stanicou, o vysávanie sa netreba starať celé mesiace.

Odporúčané
Test najmodernejšieho robotického vysávača: Ak nenávidiš vysávanie, toto je niečo pre teba Test najmodernejšieho robotického vysávača: Ak nenávidiš vysávanie, toto je niečo pre teba 14. mája 2019, 17:00

Presne z takej sorty je úplne čerstvá Roomba i3+ od firmy iRobot, ktorú sme mali možnosť tri týždne skúšať. Unikátna je v tom, že zatiaľ čo doteraz znamenal robotický vysávač s automatickým vyprázdňovaním cenu okolo 1 000 eur, v tomto prípade je to o pekných pár stoviek menej. Lenže je tu jeden časový háčik.

V tomto článku si prečítaš:
  • V čom je Roomba i3+ iná oproti ostatným robotickým vysávačom.
  • Ako zvláda navigovanie po miestnosti a samotné vysávanie.
  • Či má automatické vyprázdňovanie význam.
  • Ktoré smart funkcie ešte nepozná.
  • Kto sú hlavní konkurenti tejto novinky.
iRobot Roomba i3+
Zdroj: REFRESHER / Marián Mauik Biel

Heslom je jednoduchosť

Roomba i3+ má byť akýmsi medzičlánkom. Samotný vysávač je skôr zo strednej triedy a tomu zodpovedajú aj doplnkové funkcie a cena. Ale zas má v balení vyprázdňovaciu stanicu CleanBase. Tá bola doteraz dostupná len pre luxusné modely i7+ a s9+, ktoré sa cenou dostali aj nad 1 000 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia