Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2021, 7:14
Čas čítania 0:40
Adam Novosad

Youtubera zastrelili, keď natáčal lúpež ako žartík. S mäsiarskym nožom v ruke sa priblížil k nič netušiacej skupinke

NEWS LÚPEŽ SMRŤ
Uložiť Uložené

Mladík chcel natočiť lúpežný žartík, a tak sa priblížil ku skupinke na parkovisku pred zábavným parkom.

Youtuber prišiel o život, keď sa snažil natočiť lúpežné prepadnutie ako žartík. Incident sa stal v americkom meste Nashville v štáte Tennessee, keď sa 20-ročný Timothy Wilks spoločne s kamarátom približovali na parkovisku pred nákupným centrom ku skupinke nič netušiacich ľudí. Skupinka postávala na parkovisku pred vnútorným zábavným parkom Urban Air Trampoline and Adventure Park, uvádza Sky News.

Odporúčané
Matovič: Kto chce psa biť, palicu si nájde, a dnes som psom ja. Som vďačným stelesnením utrpenia ľudí Matovič: Kto chce psa biť, palicu si nájde, a dnes som psom ja. Som vďačným stelesnením utrpenia ľudí 7. februára 2021, 17:09

V tej chvíli mali v rukách držať mäsiarske nože, čo jedného muža zo skupiny vystrašilo natoľko, že vytiahol zbraň a Wilksa zastrelil v sebaobrane. Rýchly sled udalostí vyústil do smrti mladého youtubera, a tak skupina okamžite na miesto privolala záchranárov aj políciu.

Polícia po príchode vypočula svedkov streľby, medzi ktorými bol 23-ročný David Starnes Jr. Ten sa priznal, že na Wilksa vystrelil, lebo sa obával toho, čo plánuje mladík s mäsiarskym nožom urobiť.

Nanešťastie, tento incident dopadol tragicky, ale polícia zatiaľ nikoho nezadržala. Starnes prízvukoval, že mu o natáčaní žartíku nikto nepovedal, a tak nemohol vedieť, že to Wilks ozbrojený nožom nemyslí vážne.

Zo smrti mladíka nebol obvinený Starnes ani nikto z ostatných svedkov. Prípadné obvinenia padnú až po tom, čo polícia ukončí vyšetrovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia