Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2021, 9:20
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Rytmus spomína na časy, keď sedel v robote a písal texty. Sleduj nikdy nezverejnené zábery z roku 2004

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie série Mrtvé Archívy Píšťanských Architektov, kde Rytmus ukazuje zábery, ktoré sa nevošli do dokumentárneho filmu Tempos.

Rytmusov dokumentárny film Tempos mapoval vývoj slovenskej rapovej scény. Zároveň raper ponúkol divákom exkluzívny pohľad do svojho detstva, dospievania aj postupného osobného aj kariérneho rastu.

Tvorcovia pracovali aj so vzácnym materiálom, ktorý vznikol pred viac ako 15 rokomi. Keďže im minutáž nedovolila použiť všetko, Rytmus teraz vytvoril vlastnú sériu na Youtube, v rámci ktorej fanúšikom ukazuje nezverejnené zábery a dopĺňa ich o svoje spomienky. 

Odporúčané
Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzívne nikdy nezverejnené zábery z roku 2004 Takto Rytmus a Ego nahrávali track E.R.A. Sleduj exkluzívne nikdy nezverejnené zábery z roku 2004 25. januára 2021, 20:34

Druhý diel sa točí hlavne okolo natáčania videoklipu E.R.A. Člen Kontrafaktu spomína na natáčanie a odhaľuje aj niekoľko zaujímavých príbehov, na ktoré si spomenul pri pohľade na starú tatrovku či sebavedomý nástup 20-ročného Ega.

Domov
Zdieľať
Diskusia