Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2021, 7:52
Čas čítania 1:08
Adam Novosad

Soňa, ktorá orálnym sexom zadržala lupiča na pumpe, policajtom povedala, nech si ho berú, lebo už viac nevládze

NEWS POKUS O LÚPEŽ NA BRATISLAVSKEJ PUMPE
Uložiť Uložené

Televízia Joj vypátrala ženu, z ktorej sa stala hrdinka počas lúpežného prepadnutia na benzínovej pumpe v Bratislave.

Žena, ktorej sa pred pár dňami podarilo vlastným telom zadržať lupiča na benzínovej pumpe na bratislavskej Panónskej ceste, sa stala medzinárodnou hviezdou. Medzitým o nej písali viaceré zahraničné médiá, ale televízii Joj sa ju podarilo vypátrať a vyspovedať, čo sa v osudné ráno odohralo. 

Odporúčané
Na trhu rastie bublina GameStopu. Takto sa na Reddite organizuje odboj proti investičným špekulantom Na trhu rastie bublina GameStopu. Takto sa na Reddite organizuje odboj proti investičným špekulantom 28. januára 2021, 15:30

Srb prišiel benzínovú pumpu vylúpiť okolo štvrtej ráno, keď bola takmer prázdna a 36-ročnú Soňu stojacu za benzínkou si pomýlil so zamestnankyňou. Viackrát ju udrel do hlavy a vtiahol k trezoru, ktorý ju nútil otvoriť, čo ona, samozrejme, nemohla. Rozhodla sa preto začať šaškovať, vyzliekla si tričko a trochu lupiča rozptyľovala.

„Keď sa mi nedarilo otvoriť trezor, tak bol agresívny, dal mi facku a udrel ma. Tak som si proste dala dole tričko a skúsila som to, čo som skúsila. Pomohlo to,“ skonštatovala Soňa. Zo situácie však nevidela iné východisko, ako ho začať orálne uspokojovať.

Srb bol podľa nej nafetovaný a v delíriu, vďaka čomu nerozmýšľal a keď mu stiahla nohavice, tak sa mu tento nápad okamžite zapáčil napriek tomu, že práve prepadával benzínovú pumpu.

Odporúčané
Tenistka Šramková: Finančne sa hráčka posunie do iného levelu, keď sa priblíži k prvej stovke (Rozhovor) Tenistka Šramková: Finančne sa hráčka posunie do iného levelu, keď sa priblíži k prvej stovke (Rozhovor) 28. januára 2021, 14:30

„Chytil sa, chytil sa sa na to moje. Nebol pri zmysloch, lebo reagoval tak, ako reagoval, dal si dole gate,“ opisovala priebeh Soňa. Reportérom vysvetľovala, ako celé uspokojovanie predlžovala a naťahovala, kým na miesto prišli policajti„Hlavne som sa bála, aby sa neprebral z toho delíria a z toho opojenia,“ hovorila.

Nakoniec muži zákona vtrhli na pumpu a muža spútali. Soňa v tej chvíli nezaprela svoj zmysel pre humor a policajtom vraj povedala: „Berte si ho, ja už nevládzem.“ Za svoj čin a zachovanie chladnej hlavy ju už ocenili tisícky Slovákov na internete, ale možno zo svojej náhlej popularity bude môcť vyťažiť v budúcnosti ešte viac.

Domov
Zdieľať
Diskusia