Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2020, 21:17
Čas čítania 1:30
Adam Novosad

Žena sa kvôli fotke v podprsenke háda so zoznamovacou aplikáciou. V plavkách vraj pózovať môže, ale spodná bielizeň je zakázaná

NEWS ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Cali Rockowitz z Los Angeles sa s aplikáciou Bumble najskôr nechcela hádať, ale potom jej to nedalo.

Zoznamovacie aplikácie patria do bežnej výbavy priemerného mladého človeka. Ani 31-ročná Cali Rockowitz z Los Angeles na tom nie je inak, pretože sa už dávnejšie zaregistrovala do aplikácie Bumble, kde musia urobiť prvý krok ženy namiesto mužov. Svoj profil si preto chcela ozvláštniť atraktívnymi fotkami, o ktoré ako umelkyňa nemá núdzu, lenže narazila na zvláštny problém, informuje BuzzFeed News.

Odporúčané
Rusi sa hromadne bozkávali v metre na protest proti opatreniam. Nechápu, prečo úrady zatvorili kluby a zakázali koncerty Rusi sa hromadne bozkávali v metre na protest proti opatreniam. Nechápu, prečo úrady zatvorili kluby a zakázali koncerty 28. decembra 2020, 19:38

Aplikácia Bumble neumožňuje užívateľom vkladať do profilu fotografie v spodnej bielizni. Na druhej strane, fotografie v plavkách nepredstavujú žiadny problém. Rockowitz si napriek tomu do aplikácie nahrala fotku, na ktorej kľačí pred plátnom v ateliéri v teplákoch a decentnej čiernej podprsenke, ale u Bumble nepochodila. Aplikácia jej fotku odstránila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cali Rockowitz (@calirock)

Domov
Zdieľať
Diskusia