Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2020, 19:38
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Rusi sa hromadne bozkávali v metre na protest proti opatreniam. Nechápu, prečo úrady zatvorili kluby a zakázali koncerty

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

V ruskom meste Jekaterinburg sa vzbúrila partia mladých ľudí v súvislosti s koronavírusovým opatreniami a vydaním novej skladby.

Skupina mladých nespokojných Rusov z Jekaterinburgu vošla do metra, aby tam svojským spôsobom pomocou vášnivého bozkávania protestovali proti opatreniam v čase pandémie koronavírusu. Nešlo pritom o politických aktivistov, ale hlavne o fanúšikov miestnej hudobnej skupiny Pinkglasses, ktorá vydala novú skladbu s názvom Let’s Kiss, píše Life.

Vláda však z epidemiologických dôvodov zakázala koncerty a zatvorila kluby, aby sa nákaza nešírila, čo sa týmto mladým ľuďom nepáčilo. Do metra sa podľa vlastných slov vybrali protestovať z dôvodu, že úrady síce koncerty zakázali, ale v mestskej hromadnej doprave môžu denne cestovať tisícky ľudí bez obmedzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia