Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2020, 16:46
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Franto a Sima rapujú a spievajú o psychopatoch vo vzťahoch

HUDBA
Uložiť Uložené

Franto vydáva svoj ďalší sólový projekt. Multižánrová nádielka je pokračovaním albumu s rovnakým názvom ako samotný pseudonym.

Franto už nie je Pouličný autor tónov, aj keď nedávno na Instagrame naznačil, že by sa mohol v budúcom roku vrátiť s týmto alteregom s cieľom doručiť fanúšikom rapovejší album. Ten najnovší s názvom Franto 2 je v prvom rade multižánrovou nádielkou, v rámci ktorej si na svoje prídu aj fanúšikovia popu či R&B.

Teraz vydáva raper zo Šale aj nový videoklip s názvom Psychopat, na ktorom hosťuje kolegyňa Sima. S tou má hudobne veľmi blízky vzťah, a tak poslucháči vedia, čo môžu očakávať. 

Odporúčané
Strapov neúspešný útek z koncentračného tábora je odkazom aj pre súčasné generácie. V klipe má vlastnú dejovú líniu filmu Správa Strapov neúspešný útek z koncentračného tábora je odkazom aj pre súčasné generácie. V klipe má vlastnú dejovú líniu filmu Správa 14. decembra 2020, 11:02

Na albume Franto 2 nájdeš 20 skladieb. „Album obnáša viac žánrov ako aj predošlý album, ktorý sa volal Franto. Keď hovorím žánrov, nemyslím iba, že si zoberieš pop beat a zarapuješ doň. Ale doslova, že urobíš popovú skladbu a odletíš od rapu,“ povedal nedávno Franto pre Refresher ešte pred pár týždňami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia