Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2020, 6:43
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Mel Gibson potvrdil Smrtonosnú zbraň 5!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec prezradil, že po 22 rokoch pripravujú druhú časť.

Niektoré filmové dvojice milujeme nadovšetko. Určite medzi nich patrí aj Mel Gibson a Danny Glover ako Martin Riggs a Roger Murtaugh z filmovej série Smrtonosná zbraň. Ich príbeh sa skončil v poslednom, štvrtom diele, ktorý do kín dorazil v roku 1998.

Obaja herci následne šli svojimi vlastnými cestami. Danny Glover točí filmy do dnešného dňa, rovnako ako Gibson, ktorý už čo-to aj zrežíroval. Obom by sa však návrat k ich milovaným a zrejme najobľúbenejším postavám nesmierne hodil. 

Odporúčané
O panictvo prišiel dvakrát s tou istou babou. Malé dvojičky znásilňovala mama, ale jeden z nich všetko ako 18-ročný zabudol O panictvo prišiel dvakrát s tou istou babou. Malé dvojičky znásilňovala mama, ale jeden z nich všetko ako 18-ročný zabudol 14. novembra 2020, 14:30

O potenciálnej piatej časti počúvame už nejaký ten rok a dnes už s istotou vieme povedať, že to nebol len šum novinárov. Gibson sa objavil počas filmového segmentu v relácii Good Morning America, kde rozprával o svojej filmovej novinke Fatman.

Domov
Zdieľať
Diskusia