Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2020, 10:23
Čas čítania 0:58
Miriam Rumanková

Zvrat v možnej príčine smrti Violy M. Lekárska správa odhaľuje nové fakty

NEWS SLOVENSKO SMRŤ ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Príčinou smrti mala byť krvná zrazenina.

Verejnosť sa o prípade Violy M. dozvedela minulý rok 19. novembra, až týždeň potom, ako pracovníci bratislavského prístavu našli 34-ročnú ženu ležať podchladenú, bez kabátu a osobných vecí v početných zraneniach na Prístavnej ulici. Viola pri prevoze do nemocnice zraneniam podľahla.

TV Markíza informuje, že v prípade záhadnej smrti Violy M. majú vyšetrovatelia k dispozícii záverečný súdno-znalecký posudok a aj nové fakty. Podľa informácií sa v ňom píše, že stavec si Viola zlomila pri páde.

Odporúčané
Nové zistenia v prípade Violy, ktorú našli mŕtvu v bratislavskom prístave: Toto našli v histórii jej prehliadača Nové zistenia v prípade Violy, ktorú našli mŕtvu v bratislavskom prístave: Toto našli v histórii jej prehliadača 27. mája 2020, 18:31

Ďalšie fakty poukazujú aj na to, že jej zranenia nespôsobila cudzia osoba, či už tyčou, palicou alebo kopancami. Aj ostatné podliatiny mali vzniknúť opakovanými pádmi krátko pred smrťou. Pravdepodobne mala problémy s chôdzou. Zatiaľ to teda vyzerá tak, že jej na život nikto nesiahol a príčinou smrti mala byť krvná zrazenina. V jej počítači policajti objavili, že si na internete vyhľadávala príznaky práve tohto ochorenia.

Znalci vo finálnom posudku opisujú, ako vznikli zlomeniny a podliatiny na Violinom tele. Vyšetrovanie nie je aj napriek tomu ešte stále uzavreté. Experti čakajú na správy zo sociálnych sietí a mobilných aplikácií.

Keď pracovníci bratislavského prístavu Violu našli, chýbal jej kabát, osobné veci, mala roztrhané pančuchy na kolenách a vyzuté čižmy. Ženu zaznamenali viaceré mestské kamery a vypočutých bolo v jej prípade viac ako 60 ľudí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivor Švihran (@pomorinszky) on

Violina smrť sa vyšetruje ako zabitie, ale polícia pracuje aj s verziou, že žena zomrela bez cudzieho zavinenia. Podľa informácii sa pred smrťou ospravedlňovala svojim blízkym a kňaza dokonca žiadala o rozhrešenie.

Odporúčané
Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť Príbeh rádioaktívneho muža: plakal krv, nemal kožu a jeho DNA sa rozkladala zaživa. Lekárov prosil o smrť 28. marca 2024, 9:30

Viaceré médiá pred rokom priniesli informáciu, že mladá učiteľka angličtiny bola znásilnená, umučená, či dokonca surovo zabitá. Hlavným mestom sa v tom čase začala šíriť panika.

Domov
Zdieľať
Diskusia