Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2020, 21:22
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Každý rok im na konte pribudne šesťciferná suma, no sú s fanúšikmi a nikdy sa nezmenia. Toto je comeback Separa a Pil C-ho

HUDBA PIL C SEPAR
Uložiť Uložené

Po dlhých piatich rokoch prichádza spolupráca dvoch stabilných pilierov scény, ktoré spojil Special Beatz na svojom druhom producentskom projekte s názvom No Cap.

Separ a Pil C sa po rokoch spojili, aby po Vidím jak ich j**e a DOTOKEDYDAL vydali ďalšiu klubovú hymnu. Jej jedinou chybou je, že ju nebudeš môcť počuť naživo ešte minimálne pár týždňov až mesiacov. Užiť si však môžeš aspoň videoklip, ktorého zábery sa dostali až na titulky bulvárnych plátkov. Separ však aj dnes potvrdil, že priateľku nemá ani sa po nej neobzerá.

Ženy do rapových videoklipov obsadzujú režiséri dlhodobo a výnimkou nie je ani Danpingdon. Samozrejme, v tomto prípade hrajú hlavnú rolu aj stoeurovky, ak sa ti ich podarí spočítať, pošleme ti darček. 

Odporúčané
Ako trávia lockdown Naked Bananas, Frayer Flexking alebo Nasklee a kto z nich sa zúčastní celoplošného testovania? Ako trávia lockdown Naked Bananas, Frayer Flexking alebo Nasklee a kto z nich sa zúčastní celoplošného testovania? 31. októbra 2020, 10:27
Domov
Zdieľať
Diskusia