Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2020, 10:27
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Ako trávia lockdown Naked Bananas, Frayer Flexking alebo Nasklee a kto z nich sa zúčastní celoplošného testovania?

REFRESHER FRAYER FLEXKING LOCKDOWN NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Šajmo sa opäť posadil za počítač, aby sa našich kamarátov medzi rapermi, youtubermi a influencermi opýtal, ako trávia lockdown.

Slovensko stojí pred veľkou skúškou celoplošného testovania, zároveň opatrenia vlády a Úradu verejného zdravotníctva prinútili množstvo ľudí zostať doma. My sme sa s niektorými našimi kamarátmi z radov známych osobností spojili, aby nám porozprávali, ako prežívajú súčasný lockdown a či sa chystajú zúčastniť testovania všetkých občanov Slovenska počas víkendu. 

Frayer Flexking momentálne trávi karanténu v Prahe, kde pracuje na novom albume, moderátor Krištof sa rovnako chystá do Českej republiky. Na Slovensko sa v čase testovania vracia napríklad Osťo, ktorý si momentálne za prísnych opatrení užíva nútené voľno na dovolenke v Taliansku.

V našom videu sa dozvieš aj to, ako momentálne funguje autorka podcastov Nasklee či naša moderátorka Becca, ktorej psík nadobudol zvláštnu schopnosť – dokáže odhadnúť rádius 100 metrov od domu, v ktorom sa môže pohybovať. 

Odporúčané
Ako nájsť odberné miesto s najkratším čakaním na test? Pomôcť ti môžu tieto webové projekty Ako nájsť odberné miesto s najkratším čakaním na test? Pomôcť ti môžu tieto webové projekty 30. októbra 2020, 17:58
Domov
Zdieľať
Diskusia