Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2020, 12:32
Čas čítania 0:51
Jakub Paulík

Ženy v Chicagu 27-krát bodli ochrankára, ktorý ich žiadal o nasadenie ochranného rúška

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obhajoba tvrdí, že konali v sebaobrane.

Dvojica sestier zo Chicaga počas nedeľného nakupovania v obchode údajne napadla ochrankára, ktorého mala jedna z nich 27-krát bodnúť. Stalo sa tak krátko na to, ako ich strážnik vyzval, aby si dezinfikovali ruky a nasadili ochranné rúško, uvádza The Chicago Sun-Times. Ide o bežné opatrenia v obchodoch proti šíreniu ochorenia Covid-19.

Keď mu ženy nevyhoveli, vyzval ich ochrankár na odchod. Miesto toho si ho však sestry začali natáčať. Muž sa im pokúsil zobrať telefón, čo vyvolalo konflikt. Jessica údajne 35-ročného ochrankára bodala, zatiaľ čo jej sestra Jaila muža držala za vlasy.

Pracovníka obchodu zasiahli nožom do oblasti hrudníka, chrbta, krku a ramena. Napriek tomu sa ochrankárovi podarilo sestry zadržať do príchodu polície, píše Independent. Zdravotníci ho potom odviezli do nemocnice v kritickom stave.

Domov
Zdieľať
Diskusia