Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 7:43
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

Hlody z online výučby zabávajú Slovákov. Učitelia sa smejú so študentmi, ale sa aj urážajú

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Online výučba narobila niektorým slovenským žiakom a študentom poriadne komplikácie.

Množstvo vysokých škôl sa rozhodlo spustiť zimný semester akademického roka dištančným spôsobom. Sprísnenie opatrení spred pár týždňov potom prinútilo zostávajúce univerzity prejsť na online výučbu, rovnako ako stredné školy.

Odporúčané
Ak sa nepreukážete negatívnym testom, pôjdete do karantény, hovorí Igor Matovič Ak sa nepreukážete negatívnym testom, pôjdete do karantény, hovorí Igor Matovič 20. októbra 2020, 11:52

Pandémia koronavírusu tak žiakov a študentov vyhodila z lavíc a pripevnila k stoličkám v detských izbách a kuchyniach, kde počúvajú prednášky svojich učiteľov cez internet. Služby ako Microsoft Teams či Zoom nie sú dokonalé, ale slúžia ako decentná náhrada bežnej výučby s jednou veľkou komplikáciou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Online denník študenta (@online_vyucba),

Občas si študent skrátka zabudne vypnúť mikrofón. Na Instagrame tak vznikol profil Online denník študenta, kde začínajú pribúdať vtipné hlody a momenty z online výučby, kde nefungujú kamery, ľudia poctivo nesedia za počítačom, ale behajú po vonku či sedia v aute. Ako to už na Slovensku býva zvykom, študenti nešetria ani vulgarizmami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia