Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 21:42
Čas čítania 1:02
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone nahovoril postavu Ramba do Mortal Kombat 11. Hra bude mať next-gen upgrade zadarmo

TECH
Uložiť Uložené

Nové DLC a správy o next-gen verzii Mortal Kombat 11 potešili každého hráča.

Mortal Kombat 11 pridáva do hry tri nové postavy. V druhom balíčku bojovníkov sú Mileena, Rain a Rambo. Práve posledný poteší väčšinu slovenských a českých hráčov. Zaujímavé je, že v hre už je T-800, Terminátor zo slávnej sci-fi série Jamesa Camerona a Arnolda Schwarzeneggera.

Odporúčané
Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami Recenzia: Remake Mafie je technický nepodarok, ktorý však okúzli príbehom a skvelými cutscénami 1. októbra 2020, 14:30

Bohužiaľ, tvorcom sa nepodarilo zohnať Arnieho, aby nahovoril postavu. Pri Rambovi sa to však už NetherRealm Studios podarilo. Sylvester Stallone nahovoril Ramba do Mortal Kombat 11 a znie úžasne. V hre tak môžeš konečne proti sebe postaviť dve najslávnejšie herecké ikony akčných filmov Hollywoodu. Keď sa to nepodarilo vo filme, poteší aspoň hra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia