Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2020, 8:25
Čas čítania 1:44
Martin Mičuda

Nový Golf kombi okrem 611-litrového batožinového priestoru prináša niekoľko prekvapení

Nový Golf kombi okrem 611-litrového batožinového priestoru prináša niekoľko prekvapení
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/more-space-more-golf-world-premiere-of-the-new-golf-variant-and-golf-alltrack-6369" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH GOLF VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

Okrem klasického kombi s dodatkom Variant automobilka odhaľuje aj Alltrack.

Narozdiel od koncernových súrodencov, Volkswagen svoj Golf najprv predstavil len ako klasický 5-dverový hatchback. Čakanie na praktickejšie kombi sa však končí, pretože nám automobilka ukázala novú generáciu už aj ako kombi s dodatkom Variant. Okrem toho spoznávame outdoorové vyhotovenie Alltrack.


Zadná časť Golfu Variant je azda vôbec najpríťažlivejšia doposiaľ. Volkswagen vsadil na ostrejšie zrezaný zadok, ktorým tak trochu pridáva šmrnc a lá Shooting Brake. Koncové LED-kové svetlá sú prakticky totožné s klasickým hatchbackom, no a podobne vyzerá aj nárazník.

Nový Golf kombi okrem 611-litrového batožinového priestoru prináša hneď niekoľko prekvapení
Zdroj: www.volkswagen-newsroom.com

Predná časť je bez zmeny, nechýbajú preto špičkové iQ.Light Matrix-LED svetlá s trochu divným tvarovaním. Nečakaná správa však prichádza pri pohľade zboku – rázvor náprav je v prípade Variantu o 50 milimetrov väčší než u predchodcu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia