Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2020, 14:41
Čas čítania 0:43
Adam Novosad

VIDEO: Muža, ktorý v Komárne napadol predavačku, dobehla karma ešte v obchode. Dostal nakladačku od iného zákazníka

NEWS RUSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Agresívny zákazník z Komárna si odmietol nasadiť rúško, tak ochutnal vlastnú medicínu.

Počas pandémie koronavírusu treba dodržiavať niekoľko základných hygienických opatrení. Nosiť rúško, udržiavať si od ľudí odstup a dezinfikovať ruky. Neznámy zákazník jednej z predajní v Komárne sa však tieto pravidlá rozhodol ignorovať, a tak ho zamestnankyňa odmietla obslúžiť, informuje Ahoj Komárno.

Video z bezpečnostnej kamery zachytáva moment, keď zákazník stojí v rade pri pokladni, ale na tvári údajne nemá nasadené rúško. Pokladníčka mu preto vysvetľuje, že neobslúži, kým nezačne dodržiavať platné nariadenia, na čo muž reaguje agresiou. Ženu v pokladni udrel, čo prekvapilo všetkých ľudí naokolo.

Akoby toho nebolo dosť, chlapík zaútočil aj na ostatných zákazníkov stojacich v rade, ba dokonca na zákazníčku, ktorá si svoj nákup už balila. Krátko pred útokom však do obchodu vošiel mladík, ktorý si vydezinfikoval ruky a plánoval nakupovať. Všimol si, čo sa deje, a tak sa vrátil naspäť ku vchodu, kde ho útočník konfrontoval a zaútočil aj naňho.

Odporúčané
Ako smrť ruského právnika zmrazila účty Mariánovi Kočnerovi. Týchto 5 brutálnych aktov pomsty z Ruska dodnes rezonuje vo svete Ako smrť ruského právnika zmrazila účty Mariánovi Kočnerovi. Týchto 5 brutálnych aktov pomsty z Ruska dodnes rezonuje vo svete 7. septembra 2020, 11:55

Nemal to robiť, pretože mladík sa rozhodol údery opätovať. Agresívneho muža bez rúška v priebehu niekoľkých sekúnd spacifikoval, keď mu zasadil viacero úderov do vrchnej časti tela a útočník skončil na  zemi.

Video sa rýchlo šíri po slovenskom internetu a ľudia sa svorne zhodujú, že chlapík, ktorý agresora spacifikoval, by si zaslúžil vyznamenanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia