Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 13:50
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

James Bond verzus Rami Malek, ktorý sa hrá na Boha. Akčný trailer oživuje tohtoročnú premiéru najlepšieho Bonda od Daniela Craiga

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

James Bond: No Time to Die dorazí do kín v novembri.

Mnohé filmy sa z kalendára pre rok 2020 pracú na ten budúci. Čaká nás o dosť menej premiér, než koľko sme ich na jeseň čakali. Avšak, pár blockbusterov a očakávaných veľkofilmov sa pokúsi nakopnúť kiná.

Medzi nimi bude aj James Bond: No Time to Die. Štúdiá Universal a MGM dnes uvoľnili akčný trailer s množstvom doteraz nevidených záberov, ktorý potvrdzuje dátum premiéry stanovený na 12. novembra 2020.

Odporúčané
Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš Filmy o Batmanovi boli vždy nezabudnuteľné. Týchto 10 zaujímavostí o nich (možno) ani len netušíš 29. augusta 2020, 17:09

Trailer sa sústreďuje na samotného Bonda a aj jeho nástupcu v podaní herečky Lashana Lynch. Dej No Time To Die sa totiž začne 5 rokov po udalostiach poslednej časti. 007 je na dôchodku, no prosba starého priateľa zo CIA ho vráti späť do akcie.

Časy sa však zmenili, rovnako ako špionážne postupy a odhodlanie zločincov. Bond tak bude čeliť svojej doteraz najväčšej hrozbe a bude pritom aj ochraňovať tých, ktorých pokladá za blízkych. Hlavného záporáka si zahrá Rami Malek.

Za réžiou stojí Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a okrem Daniela Craiga sa vo filme objavia aj Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen či Dali Benssalah. Záverečná Craigova bondovka bude mať viac ako 2 a pol hodiny.

James Bond versus Boh Ramiho Maleka. Akčný trailer oživuje tohtoročnú premiéru najlepšieho Bonda od Daniela Craiga
Zdroj: MGM
Domov
Zdieľať
Diskusia