Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2020, 10:02
Čas čítania 0:22
Matej Krajčovič

Na Slovensku máme tretí najvyšší prírastok nakazených koronavírusom od začiatku pandémie. 102 nakazených zistili zo 4 360 odberov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zverejnili čísla zo štvrtka. Od 1. septembra budú platiť sprísnené opatrenia.

Testovanie v slovenských nemocniciach a laboratóriách včera odhalilo ďalších 102 nových nakazených koronavírusom. Počas štvrtka bolo vykonaných celkom 4 360 odberov. 

Počet mŕtvych za celé trvanie pandémie u nás zostáva na čísle 33. Včera sa vyliečilo ďalších 14 ľudí, počet hospitalizovaných pacientov sa znížil o troch. 

Odporúčané
Konzílium epidemiológov sprísňuje opatrenia: Žiadneho pacienta, ktorého sme dali na ventilátor, sa nám nepodarilo zachrániť Konzílium epidemiológov sprísňuje opatrenia: Žiadneho pacienta, ktorého sme dali na ventilátor, sa nám nepodarilo zachrániť 27. augusta 2020, 20:00


Na zhoršujúcu sa situáciu už včera reagovalo aj konzílium epidemiológov. To zúžilo zoznam bezpečných krajín, z ktorých pri návrate nepotrebuješ ísť do domácej karantény. 

Od 1. septembra tiež bude platiť opätovný zákaz usporiadavania hromadných podujatí s účasťou nad 1 000 ľudí a zákaz akýchkoľvek vnútorných podujatí s účasťou viac než 500 hostí. Okrem svadieb platí aj povinnosť rozpustiť udalosť po 23. hodine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia