Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Obsah vznikol v spolupráci s TV Markíza.
20. augusta 2020, 13:31
Čas čítania 1:57
Daniel Mikolášik

Stredoškolská trieda s najväčším počtom influencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?

Stredoškolská trieda s najväčším počtom influencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Úspešný seriál museli kvôli koronavírusu pozastaviť, onedlho sa však opäť vráti na televízne obrazovky.

Úspešný seriál Pán profesor z dielne TV Markíza v hlavných úlohách so skvelým Tomášom Maštalírom a krásnou Gabrielou Marcinkovou nás už v marci tohto roka preniesol do školských lavíc bratislavského gymnázia.

Odporúčané
Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku? Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku? 2. marca 2020, 11:32

Markíza na jar však odvysielala len tri časti a následne musela pre šíriacu sa pandémiu koronavírusu seriál pozastaviť. Pán profesor sa však po miernej odmlke opäť vracia na televízne obrazovky. Od pondelka 31. augusta tak budeš môcť opäť sledovať príbehy stredoškolského učiteľa Sama Vozára a jeho študentov i kolegov.

Ak si náhodou zmeškal predchádzajúce, už odvysielané časti, nemáš sa čoho obávať. Markíza sa rozhodla seriál vysielať opäť od úplne prvej epizódy, aby sa diváci mohli ľahšie dostať do deja. 

Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?
Zdroj: TV Markíza

V seriáli nebude núdza o humor i aktuálne problémy, ktoré mladí ľudia riešia. Chýbať nebudú ani vizuálne zaujímavé scény. Či už pôjde o adrenalín, milostné zápletky alebo zaujímavé lokácie. Televízia uisťuje, že diváci sa naozaj majú na čo tešiť.

Lákadlom je určite aj herecké obsadenie. Okrem hlavných úloh, ktorých sa zhostili skúsení herci ako Tomáš Maštalír, Gabika Marcinková, Roman Luknár, Peter Nadasdi a ďalší, sa vraj môžeme tešiť aj na úplne nové tváre.

Odporúčané
Tomáš Maštalír a Gabriela Marcinková si v seriálovej novinke zahrajú učiteľov slovenského gymnázia, ktorých spojí láska Tomáš Maštalír a Gabriela Marcinková si v seriálovej novinke zahrajú učiteľov slovenského gymnázia, ktorých spojí láska 13. februára 2020, 16:10

V seriáli sa vraj objavia noví študenti herectva alebo novo objavené talenty z modelingových agentúr. „Na svoje si v tomto seriáli prídu dámy aj páni všetkých vekových kategórií,“ uvádza Markíza.

V modernom vzťahovom seriáli s komediálnymi prvkami z prostredia fiktívnej slovenskej strednej školy sa stredoškolský profesor netradičným spôsobom výučby, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch druhákov, čo môžeš vidieť už v prvej časti.

Ako sa Tomáš Maštalír vžil do atraktívnej postavy učiteľa Sama? „Veľmi jednoducho. Veď asi každý by chcel mať takého učiteľa,” odpovedal na novinárskej premiére, na ktorej sme sa zúčastnili, samozrejme, aj my a vyspovedali niekoľkých hercov. 

Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?
Zdroj: TV Markíza


„Ja som mal veľké šťastie na učiteľov. Aj moja triedna učiteľka na základnej škole bola tak trochu ako Samo, ktorého hrám. Ani nemôžem povedať, že bola niečo ako Samo v ženskej sukni, pretože bola telocvikárka a stále chodila v teplákoch,” zaspomínal následne Maštalír na svoje školské časy.

Musíme povedať, že Gabriele Marcinkovej rola naoko prísnej, no nakoniec veľmi pohodovej pani učiteľky padla ako uliata. Aké vlastnosti Klaudie, ktorú stvárňuje, si obľúbila najviac?


„Asi to, že je veľmi správna. Má zmysel pre humor, aj keď sa tvári, že je chladná alebo, že by nikdy nespravila niečo, čo je zakázané. No pritom to v nasledujúcich dieloch porušuje," vraví Marcinková.

Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?
Zdroj: TV Markíza

Pán profesor, ktorý je slovenskou verziou mimoriadne úspešného nemeckého seriálu s pôvodným názvom Der Lehrer, vykresľuje aj vzťahy mladých študentov. Opisuje bežné tínedžerské problémy, prvé lásky či dokonca znázorňuje šikanu a zosmiešňovanie spolužiakov s opačnou sexuálnou orientáciou.

Žiakov druhej triedy gymnázia stvárňujú predovšetkým mladí začínajúci herci, ale i starší protagonisti, ktorí s herectvom nemajú veľa skúseností. 


Na otázku, čo bolo pre neho najťažšie zahrať, nám odpovedal náš kolega Krištof Králik, ktorý stvárňuje postavu Charlieho: „Najťažšie bolo pre mňa asi zahrať hnev. Teda situáciu, že sa hnevám na niekoho, na koho sa v skutočnosti nehnevám. Srandičky a podobne zahrať viem, ale úprimný hnev, tak aby to bolo realistické, to je naozaj ťažké.” 

Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku sa vracia. Čo prinesie seriál Pán profesor?
Zdroj: TV Markíza

Domov
Zdieľať
Diskusia