Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2020, 9:33
Čas čítania 0:26
Matej Krajčovič

Na Slovensku znova pribudli desiatky nakazených, laboratóriá otestovali 2 049 vzoriek

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zverejnili čísla za včerajšok, úmrtie pacienta s COVID-19 z tohto týždňa štatistiky neevidujú.

Na Slovensku za posledných 24-hodín pribudlo ďalších 29 nakazených pacientov s koronavírusom, laboratóriá analyzovali 2 049 vzoriek. 

V uplynulých troch dňoch u nás pribúdalo 41, 37, respektíve 31 prípadov, v poslednom období je teda vidno jasný nárast. Podobný trend navyše na základe dát z portálu Woldometers možno pozorovať aj v Česku, Rakúsku či Maďarsku. 

Odporúčané
Na Slovensku zomrel ďalší pacient nakazený koronavírusom Na Slovensku zomrel ďalší pacient nakazený koronavírusom 22. júla 2020, 17:01

COVID-19 si na Slovensku oficiálne vyžiadal stále 28 obetí. Hoci v utorok v trenčianskej Fakultnej nemocnici zomrel starší muž s rokom narodenia 1935, úrady ho do štatistík stále nerátajú: „Pacient mal aj iné pridružené ochorenia, čo znamená, že hlavná príčina nebolo ochorenie COVID-19,“  povedala hovorkyňa nemocnice. 

Včera do nemocníc prijali aj 5 nových pacientov s potvrdeným ochorením, alebo jeho podozrením. Počas štvrtka sa naopak vyliečilo sa 21 ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia