Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júla 2020, 14:14
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Raper Tlstý tvrdí, že na neho Separ poslal dve plné naložené autá boxeristov. Sú to výmysly, odpovedá člen DMS

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Raper, ktorý spoločne s Molochom Vlavo pred pár dňami vydal disstrack na Separa a ďalších raperov tvrdí, že na neho Separ poslal dve autá bitkárov.

Disstrack raperov Moloch Vlavo, Tlstý a Čapr má dohru na sociálnych sieťach. Ešte v deň vydania sa k nemu na Instagrame vyjadril jeden z adresátov Separ, ktorý sa v textovej odpovedi zameral na to, ako sa chcú autori zviesť na jeho úspechu. V ďalších storkách ešte uvádza niektoré tvrdenia na pravú mieru a pridáva tiež názor na rap Tlstého a Čapra.

Odporúčané
Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy, ty blbec Separ odpovedá na diss Molocha Vlavo: Nevenujem ti ani dva rýmy, ty blbec 2. júla 2020, 12:04

Práve Tlstý sa aktuálne ešte vyjadril k tomu, čo sa podľa jeho slov dialo v deň, keď disstrack uzrel svetlo sveta. „Poslal dve plné naložené autá boxeristov ku mne do Trnavy, aby ma roz*ebali,“ hovorí Tlstý o Separovi. Vo videu na YouTube ďalej členovi DMS vysvetľuje, že by si mal nabudúce niečo také rozmyslieť, lebo keby sa mu niečo stalo, mal by sa báť o svoje bezpečie. „A keby sa mi niečo stalo, ozaj že by ma roz*ebali, až potom by začala vojna,“ dodáva Tlstý. 

Domov
Zdieľať
Diskusia