Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2020, 8:15
Čas čítania 1:22
Viktor Kniš

Pil C sa vracia k začiatkom kariéry, fanúšikom púšťa demo skladby Pompeje. Počúvaj jeho prvé pokusy o rap z roku 2014

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Hlava Comebackgangu na Instagrame zverejňuje demo nahrávky svojich prvých trackov.

Pil C na svojom Instagrame v posledných dňoch avizoval, že chystá nový projekt a pridal aj fotku zo štúdia ako dôkaz. Viac informácií však zatiaľ neodhalil. Aby sa fanúšikovia zatiaľ nenudili, pripravili si pre nich sériu na Instagrame, v rámci ktorej má v pláne odhaľovať demoverzie svojich starších skladieb, pričom prvá sa datuje ešte do čias, kedy o ňom nikto nevedel. 

Konkrétne máme možnosť počuj prvé nahrávky skladby Pompeje na diktafón ešte predtým, ako uzrela svetlo sveta jeho prvá skladba Lost. „Vždy, keď som niečo napísal, musel som si to hneď nahrať, aby som vedel, ako to znie. Vďaka tomuto mám dodnes v telefóne uložené úplné skvosty. Častokrát známe veci na úplne iné beaty, častokrát nevydané demá. Samozrejme, všetko sú to holé surové veci, beat pustený z reprákov vedľa a do toho môj rap zachytený na diktafón. Buď doma alebo v aute. Žiadne efekty, úpravy, čisto pracovné verzie len pre mňa. Je sranda sledovať pri tých trackoch pracovné názvy a hlavne tie dátumy,“ napísal Pil C.

Domov
Zdieľať
Diskusia