Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. mája 2020, 9:17
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Dokkeytino sa nenarodil ako udavač, v jeho hoode nehraj hry. Počúvaj autotune verziu #hot16challenge2

HUDBA
Uložiť Uložené

Challange vznikla v Poľsku, kde ju autori iniciovali, aby pomohli v boji s pandémiou. Ide už o druhú vlnu výzvy, tá prvá vznikla ešte pred 16 rokmi v zahraničí.

 

Do novej rapovej výzvy sa vďaka českej nominácii od Senseya zapojil už aj reprezentant novej vlny Dokkeytino, ktorý predviedol svoju typickú autotune verziu. Úlohou interpreta v rámci #Hot16challenge je nahrať 16 veršov do akéhokoľvek hudobného podkladu, je však dôležité, aby tak spravil maximálne do 72 hodín od nominácie. Challenge vznikla v Poľsku, kde ju autori iniciovali, aby pomohli v boji s pandémiou. Ide už o druhú vlnu výzvy, tá prvá vznikla ešte pred 16 rokmi v zahraničí. 

Na Slovensku neexistuje konkrétna nadácia, kde by mohli raperi prispievať, raperi si tak vyberajú konkrétnych adresátov podľa seba. Dokkeytino vyzýva na podporu Útulku NÁDEJ v Novom Meste nad Váhom

Klasický reprezent text zakončil mladý raper nomináciou svojich troch blízkych kolegov, konkrétne AstralKida, Radikala a Yungfakgoda. Všetci traja majú čas vydať svoje tracky do soboty. 

Všetko nasvedčuje tomu, že tu o pár dní budeme mať už desiatky podobných videí, rovnako sa vo veľkom rozbehla výzva aj v Česku. Včera Separ nominoval Majka Spirita, Rytmusa a Kaliho, minimálne posledný menovaný už potvrdil, že sa zapojí.

Odporúčané
Separ pozýva Igora Matoviča na svoj koncert: Aj keď je doma dobre, chcem ísť von na panáky, odkazuje raper Separ pozýva Igora Matoviča na svoj koncert: Aj keď je doma dobre, chcem ísť von na panáky, odkazuje raper 13. mája 2020, 9:16
Domov
Zdieľať
Diskusia