Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2020, 7:21
Čas čítania 0:29
Jakub Paulík

Eminem predáva tenisky Jordan z limitovanej edície. Výťažok pôjde na boj proti koronavírusu

OSOBNOSTI EMINEM
Uložiť Uložené

Jeden lístok v tombole o Eminemove tenisky ťa vyjde na 12 €.

Tenisky z limitovanej edície Jordan 4 Retro Eminem x Carhartt môžu byť aj tvoje. Teda za predpokladu, že máš dostatok peňazí a šťastia na to, aby si si v internetovej tombole zakúpil víťazný lístok. Celý výťažok poputuje do fondu Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), ktorý je zameraný na zvládnutie negatívnych vplyvov koronavírusu, píše portál TMZ.

Odporúčané
Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? Separov album nahrali na torrenty, uploadovali na stiahnutie a posielali kamošom. Aké tresty im teraz hrozia? 24. apríla 2020, 15:27

Eminem sa nedávno rozpovedal o tom, akým spôsobom na neho vplýva koronakríza. Ako hviezda svetového formátu sa podľa vlastných slov dlhodobo vyhýba verejným priestranstvám, a tak pre neho karanténa nie je až tak obrovskou zmenou.

Domov
Zdieľať
Diskusia