Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2020, 21:03
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Iba prekladáš a kradneš, o lóvoch môžeme rapovať tak siedmi na Slovensku. Sleduj nový Pil Cho klip

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C sa pripomína novým videoklipom k albumu 2086, ktorý vydal v závere uplynulého roka.

Pil Cho v najnovšom videoklipe konečne vidíme v Nike handrách, čo znamená, že mu skončila exkluzívna spolupráca s adidas a bude tak môcť postupne ukázať všetky vzácne zberateľské kúsky, ktoré za posledné roky nazbieral a nemohol nosiť.

Dnes sme sa dočkali vydania videoklipu ku skladbe z albumu 2086, na ktorej hosťuje aj Frayer Flexking. Túto kombináciu už mali možnosť niektorí šťastlivci počuť na sprievodnom turné, ktoré však Pil C musel prerušiť a presunúť minimálne na jeseň. 

Text skladby je v súčasnej situácii na slovenskej rapovej scéne veľmi aktuálny, pravdou však zostáva, že vznikol ešte v minulom roku. Zároveň platí, že aj tento vizuál natočili chalani s Danielom Kristlom v čase, keď sme nemuseli povinne nosiť rúška. O hudbu sa v tomto prípade postaral Abe.

Odporúčané
Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) Pil C: Zrušil som deal s bankou lebo ponúkli veľmi málo peňazí, o týždeň som videl, ako to zobral iný raper (Rozhovor) 3. novembra 2019, 13:15
Domov
Zdieľať
Diskusia