Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
25. marca 2020 o 12:03
Čas čítania 0:41
Čoje Matej Ohrablo

Stvory z kuchyne: Ľudia na Instagrame milujú, keď jedlo na fotke tečie

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Martina „Stvory z kuchyne” je známa slovenská foodblogerka, ktorá sa venuje pečeniu a vareniu nielen chutných, ale aj nádherných koláčov a jedál. Tie si potom fotí na Instagram a robí to tak dobre, že túto záľubu rýchlo povýšila na profesiu a dnes pracuje

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo má Martina spoločné s Igorom Matovičom
  • Aký obsah na Instagrame je zaručený úspech
  • Aké jedlo, o ktorom si v živote nepočul, robila Martine mama v detstve

Martina „Stvory z kuchyne”, ktorú volajú aj Piškóta, patrí medzi ľudí, ktorí do gastronómie prišli z nudnej korporátnej profesie, tentoraz marketingového charakteru. Svoje niekdajšie znalosti a schopnosti však nezahodila do koša a dnes môže byť aj pre teba inšpiráciou v tom, ako sa v živote nasmerovať k robeniu toho, čo naozaj miluješ.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia