Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. marca 2020, 19:48
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Dalyb a Dara Rolins vydávajú videoklip ku skladbe Hello Kitty

HUDBA DALYB DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Vizuál vznikal pred začiatkom núdzového stavu vo svete.

Dalyb bol síce v súvislosti s aktuálnou situáciou v krajine nútený zrušiť celé turné, aj napriek tomu však má teraz pre fanúšikov dobrú správu. Dočkali sme sa nového videoklipu ku skladbe, ktorá vyvolala najväčšiu vlnu diskusie, zároveň sa teší aj obrovskému úspechu. Mať v dnešnej dobe na spolupráci Daru Rolins je totiž prestíž, ktorú by prijalo veľmi veľa kolegov člena Haha Crew. Dalyb sa už od vydania skladby objavil aj v bulvárnych denníkoch aj Smotánke.

Videoklip na track Hello Kitty vznikal v New Yorku ešte v čase, keď sa svet neotriasal v základoch v súvislosti s pandémiou koronavírusu. Dalyb má vo zvyku natáčať v Spojených štátoch vždy, keď dostane takú možnosť a my sme veľmi radi, že sa opäť nemusíme pozerať na známe bratislavské lokality. 

O tvorbu sa postaral najvyťaženejší český klipmaker Jan Strach a výsledok napĺňa očakávania, ktoré sme mali. Pôvodne chalani z Haha Crew naznačili, že rok 2020 by mohol patriť skupinovému projektu, zatiaľ však nie je jasné, ako sa situácia vyvinie. 

Odporúčané
Dalyb a Dara Rolins sú v New Yorku. Pravdepodobne natáčajú videoklip ku skladbe Hello Kitty Dalyb a Dara Rolins sú v New Yorku. Pravdepodobne natáčajú videoklip ku skladbe Hello Kitty 3. marca 2020, 14:49
Domov
Zdieľať
Diskusia