Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. februára 2020, 12:19
Čas čítania 1:11
Viktor Kniš

Cara Delevingne odpovedá na Justinove slová o tom, že ju ako kamarátku Hailey nemá rád: Mal si radšej zjesť býčí penis

OSOBNOSTI CARA DELEVINGNE JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin povedal, že spomedzi kamarátok svojej manželky má najmenej rád Caru Delevingne. Tá mu odpovedala, že mal radšej zjesť nechnutnú potravinu, ktorú mu Corden pripravil.

Justin Bieber si aktuálne užíva pozornosť potom, čo jeho nový album Changes dosiahol prvenstvo v rebríčku Billboardu, ešte pred tým však musel absolvovať niekoľko rozhovorov. Jedným z nich bola aj The Late Late Show s Jamesom Cordenom.

Spoločne si zahrali hru, v rámci ktorej musel spevák odpovedať aj na otázku, ktorú kamarátku svojej manželky Hailey má najmenej rád. Odpoveď populárny moderátor podmienil tým, že ak odmietne Justin odpovedať, bude musieť zjesť býčí penis. V prípade iných otázok mal pre neho pripravené iné nechutné potraviny a ich kombinácie. 

Úlohou Biebera bolo zoradiť tri kamarátky svojej manželky podľa obľúbenosti, pričom na výber dostal Gigi Hadid, Kendall Jenner a Caru Delevingne. Spevák odpovedal prakticky bez váhania. Prezradil, že najviac času trávia ako rodina s Kendall, s Gigi ani Carou veľa času nestrávil. Síce najprv povedal, že proti nim nemá nič, následne dodal, že nechce jesť býčí penis, a preto je jeho odpoveď Cara Delevingne.

Domov
Zdieľať
Diskusia