Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 10:32
Čas čítania 0:27
Daniel Mikolášik

Neznámy páchateľ vyrába v Bratislave falošné dvojeurovky. Polícia upozorňuje občanov, aby si dávali pozor

NEWS BRATISLAVA FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

V obehu sú falošné peniaze, opatrní by mali byť najmä Bratislavčania.

V hlavnom meste sa doposiaľ neznámy páchateľ pokúša nabaliť vďaka falšovaniu peňazí. Má ísť predovšetkým o dvojeurové mince, ktoré páchateľ trestnou činnosťou vyrába.

Polícia na to prišla po tom, čo zaznamenala prípad falzifikátu dvojeurovky, ktorá bola zadržaná pracovníkom banky na Tomášikovej ulici v Bratislave. Mincu okamžite zaslali na analýzu, vďaka ktorej zistili, že ide o nebezpečný falzifikát.

Odporúčané
Bratislavský taxikár naúčtoval cudzincovi za pár minút jazdy 30 €. Neskôr mu však peniaze strhli a dostal pokutu Bratislavský taxikár naúčtoval cudzincovi za pár minút jazdy 30 €. Neskôr mu však peniaze strhli a dostal pokutu 5. januára 2020, 8:56

Polícia preto varuje občanov, aby zvýšili opatrnosť a dávali si pozor na to, čím platia a aké peniaze im vydávajú. Po neznámom páchateľovi sa aktuálne pátra. 

„Sledujte celkový vzhľad dvojeurových mincí, pozornosť venujte aj nápisu na hrane. Ak zistíte, že máte falošnú mincu, je potrebné ju odovzdať na policajnom oddelení,“ tvrdia muži zákona prostredníctvom oficiálnej facebookovej stránky Polícia SR - Bratislavský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia