Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2020, 8:56
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik

Bratislavský taxikár naúčtoval cudzincovi za pár minút jazdy 30 €. Neskôr mu však peniaze strhli a dostal pokutu

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Cudzincovi sa nepáčilo, že za pomerne krátku cestu z Petržalky k hradu musel zaplatiť takmer 30 €.

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohí taxikári v hlavnom meste si radi nadhodnocujú svoje služby a keď ide o ne-bratislavského zákazníka alebo cudzinca so zahraničným pôvodom, mnohokrát si vypýtajú aj niekoľkonásobnú sumu štandardnej.

Odporúčané
Zviezli sme sa v najdrahšom taxíku v Bratislave. Chceli sme zistiť, ako škandál Aladára Čoku vplýva na jeho biznis Zviezli sme sa v najdrahšom taxíku v Bratislave. Chceli sme zistiť, ako škandál Aladára Čoku vplýva na jeho biznis 27. marca 2019, 11:43

Rovnako to skúšal ešte pred Vianocami na neznámeho cudzinca aj Bratislavčan František, ktorý robí taxikára už 19 rokov. Keď ho viezol z Petržalky k Bratislavskému hradu, za pár minút jazdy svojmu zahraničnému zákazníkovi naúčtoval až 28,65 €.

Ako informuje Čas.sk, pasažier s tým však nemal absolútne žiaden problém a taxikárovi za jazdu zaplatil plnú sumu kartou prostredníctvom terminálu, no po pár dňoch mu vraj banka peniaze z účtu odobrala a aby toho nebolo málo, dostal aj pokutu od prevádzkovateľa platobného terminálu kvôli sťažnosti zákazníka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia