Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 9:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po zhliadnutí tohto videa si povieš, že balenie vianočných darčekov nikdy nebolo jednoduchšie a zábavnejšie

NEWS VIANOČNÉ DARČEKY 2022 VIDEO
Uložiť Uložené

Problematika, ktorej sa počas nasledujúcich hodín budeme venovať všetci, má, zdá sa, úplne jednoduché riešenie.

Do Vianoc zostáva už len niekoľko posledných desiatok hodín a tí, ktorí si nechali nakupovanie darčekov na poslednú chvíľu, môžu pomaly začať panikáriť a psychicky sa pripraviť na tlačenicu v obchodných centrách. Keď darčeky na rýchlo nakúpia, budú ich potrebovať aj zabaliť a práve s tým ti pomôže video, ktoré, zdá sa, myslelo naozaj na všetko. 

Odporúčané
Prečo mileniáli nakupujú vianočné stromčeky viac ako kedykoľvek pred tým? Prečo mileniáli nakupujú vianočné stromčeky viac ako kedykoľvek pred tým? 30. novembra 2019, 14:29

Aj tebe sa už určite stalo, že si zrazu zistil, že baliaceho papiera nemáš až tak veľa, ako si si pôvodne myslel, prípadne, že si musíš vystačiť s obyčajnou darčekovou taškou. Aj tieto situácie majú veľmi efektívne riešenie, ktoré sú v konečnom dôsledku nielen kreatívne, ale aj netradičné. 

Taktiež sa dozvieš, že s baliacim papierom sa dajú robiť aj rôzne zázraky a triky, aby bol zážitok z otvárania darčekov ešte intenzívnejší. Celý vianočný baliaci návod sa zmestil do šesťdesiatich sekúnd, a tak ti zostáva stresovať len v prípade, že ešte nemáš ani potuchy o tom, čo svojim blízkym kúpiš. 

Anketa:
Máš už všetky darčeky nakúpené?
Áno
Nie
Áno
71 %
292 Hlasov
Nie
29 %
118 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia