Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2019, 19:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Anglicku na telá dobodaných oviec nasprejovali pentagram, kostol označili číslom 666

NEWS SATANIZMUS
Uložiť Uložené

Polícia aktuálne prípad vyšetruje.

V anglickom národnom parku v Hampshire s názvom New Forest National Park boli pred nedávnom nájdené zabité ovce, na ktoré niekto nasprejoval znak pentagramu. Okrem nich však páchateľ alebo páchatelia zabili tri kusy dobytka a satanistickými symbolmi, ako napríklad číslami 666, posprejovali neďaleký kostol, píše Daily Mail.

Judy Rudd so svojím manželom býva v blízkosti miest, kde sa odohrali spomínané incidenty, už približne 40 rokov. Ani jeden z nich si však na podobnú udalosť nespomína a obávajú sa, že nejde o žiadne vyčíňanie mladých chlapcov.

Odporúčané
Matejovej skupine sa mal zjaviť duch ženy. Satanisti však vraj do kláštora pritiahli aj démonickú bytosť (Rozhovor) Matejovej skupine sa mal zjaviť duch ženy. Satanisti však vraj do kláštora pritiahli aj démonickú bytosť (Rozhovor) 10. mája 2019, 18:30

Reverend David Bacon z kostola svätého Petra v Bramshaw vraždy zvierat spája s čarodejníctvom a čiernou mágiou. Podobne ako manželia Ruddovci sa s niečím takým vo svojom okolí ešte nestretol. „Mohli to byť deti, ale nemyslím si to,“ povedal.

Miestny farmár, ktorému zabili jeho ovce, sa nazdáva, že tieto skutky vykonala skupina niekoľkých osôb. Všetci teda zatiaľ pracujú iba so svojimi domnienkami, no istý si nemôže byť zatiaľ nikto. Prípad sa totiž naďalej prešetruje. Seržant Andy Williams z Hamphshire tvrdí, že takéto udalosti sú v New Forest veľmi neobvyklé a polícia aktuálne pátra po tom, či majú jednotlivé prípady medzi sebou nejaké spojenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia