Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 10:10
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Žena bola vo vlastnom dome „hore bez“, keď ju videli manželove deti. Teraz môže jej meno skončiť na zozname sexuálnych predátorov

NEWS NAHOTA
Uložiť Uložené

Tvrdí, že tričko si na seba neobliekla preto, lebo je feministka.

Žene z Utahu hrozí, že jej meno bude desať rokov na zozname sexuálnych predátorov za to, že si vo vlastnej garáži dala dole tričko, informuje CBS. Tento zoznam je verejne dostupný a výrazne obmedzuje život človeka, ktorý na ňom skončí.

Tilli spolu so svojím manželom pracovala v garáži svojho domu a obaja si vyzliekli tričká. Bolo im teplo a zároveň nechceli, aby boli celé od prachu. Vtedy do garáže vošli tri deti jej manžela, ktoré mali 9, 10 a 13 rokov. Žena si tričko kvôli tomu, že prišli, neobliekla, tvrdí, že je feministka. Zároveň chcela poukázať na to, že je zdravé, keď sa každý cíti vo svojom tele dobre.

Presne kvôli tomuto incidentu, ktorý sa stal už pred dvoma rokmi, teraz čelí trom obvineniam z trestných činov, ktoré zahŕňajú deti. Pravdepodobne o tom deti povedali svojej biologickej mame, ktorá to nahlásila orgánom, pretože ju to znepokojilo. Práve kvôli tomu môže meno Tilli skončiť na 10 rokov na zozname sexuálnych predátorov.

Odporúčané
VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému VIDEO: Tisícky nahých ľudí si naraz ľahli na pláž. Netradičnou formou chceli upozorniť na vážnu tému 29. novembra 2022, 16:44

Právnici obvinenej Tilli Buchanan sa so súdom hádajú, tvrdia, že je neférové vnímať mužskú nahú hruď tak diametrálne odlišne ako ženskú. Sudcu žiadajú, aby obvinenie stiahol, keďže proti Tillinmu manželovi nebolo podané žiadne.

Žalobcovia však argumentujú tým, že pod ženskú nahotu všeobecne spadajú aj prsia. O tomto prípade sa dopočula sudkyňa Kara Petit a vyjadrila sa, že to je skutočne dôležitá záležitosť a je potrebné rozhodnúť čo najskôr. Plánuje tak urobiť v najbližších mesiacoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia