Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2018, 15:04
Čas čítania 0:00
Sona O.

Priesvitné nohavice z plastu sú ďalšou módnou pohromou

MÓDA
Uložiť Uložené

A sú tu ďalšie sexi nohavice na leto, ktoré ukážu ale že úplne všetko. Vyrobili ich 100 % z plastov.

Myslel si si, že módni návrhári už nemôžu prísť so šialenejšími nápadmi a po nohaviciach, ktoré takmer akoby neboli, ťa už nemôže nič prekvapiť? Nový kúsok od anglickej značky Pretty Little Things búra doterajšie hranice. Zatiaľ čo ochranári životného prostredia bojujú proti plastovým fľaškám a igelitovým taškám v obchodoch, značka prišla s modelom priesvitných nohavíc vyrobených z plastov.

Priesvitné nohavice z plastu sú ďalšou módnou pohromou
Zdroj: Pretty Litte Things

Na rozdiel od iných módnych velikánov, Pretty Little Things si za nohavice pýta iba 30 libier, teda niečo okolo 34 eur

Podľa značky by si si ich mal skombinovať s ich crop topom a docieliš tak vzhľad, ktorý bude lákať všetky pohľady. Otázkou však je, či v dobrom.

Cez nohavice je totiž naozaj vidno úplne všetko. Voľba spodného prádla je preto pri tomto modeli celkom dôležitá, ak sa vôbec nájde niekto dosť odvážny na to, aby si ho obliekol. V poslednom čase to vyzerá tak, že módnemu priemyslu nejde ani tak o predaj, ako o to vytvoriť čo najbláznivejší kúsok.

Priesvitné nohavice z plastu sú ďalšou módnou pohromou
Zdroj: Pretty Little Things

Hoci sú nohavice celkom priesvitné, v sparných letných mesiacoch asi nebudú úplne najlepšou voľbou. Plasty totiž nie sú veľmi vzdušným materiálom, a tak v nich môžeš počítať akurát tak so zaparenými nohami

Nie je nijakým prekvapením, že svojím novým modelom Pretty Little Things nepotešili ani zákazníkov, ktorí už teraz nohavice ohovárajú po sociálnych sieťach. Je teda otázne, či si ich okrem modeliek ešte niekto niekedy oblečie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia