Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2019, 17:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

6 Underground sa dostane na Netflix už v decembri.

Prvý trailer bol ešte vcelku normálny, no pri tomto druhom máme dojem, že reklamnú kampaň s tvorcami filmu konzultoval sám Reynolds. A to vôbec nie je zlé, keďže jeho Deadpoolovia si v Box Office neviedli vôbec zle. Snímka vyzerá byť ako zábavná jednohubka so sympatickým obsadením, pár vtipmi a poriadnou akčnou zložkou. 

Príbeh sa bude točiť okolo šiestich miliardárov, ktorí sfalšujú vlastnú smrť a sformujú elitný tím, aby sa zbavili jednak svojich nepriateľov, tak i nebezpečných jedincov medzi nami. Okrem Reynoldsa, ktorý bude tímu veliť, uvidíme aj hercov, ako Dave Franco (Neighbors), Mélanie Laurent (Inglourious Basterds), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Ben Hardy (X-Men: Apocalypse), Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven, Sicario: Day Of The Soldado),  Lior Raz (Fauda), Payman Maadi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) či Corey Hawkins (BlackKklansman).

Scenár napísali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, Deadpool), režíruje už spomínaný Michael Bay a premiéry na Netflixe sa dočkáme 13. decembra. Celý filmový svet vie, čo si Michael Bay užíva najviac a ako to vyzerá na natáčaní jeho filmov. My dúfame, že sa pri tomto najnovšom poriadne zabavíme. 

Ryan Reynolds a Michael Bay sú postrachom Talianska. Pri zabíjaní v krajine ničia historické pamiatky a kultúru všade navôkol
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia