Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 8:20
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Scooby-Doo a Shaggy sú stále rovnako šialení ako pred rokmi. Takto sa predstavili v traileri na celovečerák

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hrdinovia z čias nášho detstva sa postupne vracajú späť.

Ak patríš medzi tých, ktorí v sobotu a v nedeľu vstávali o šiestej ráno, aby si pozreli všetky rozprávky s kakaom v ruke, máme pre teba skvelú správu. Do kín príde 15. mája 2020 skupinka lovcov rôznorodých mysterióznych záhad. No a na ich čele nie je nikto iný ako Scooby-Doo a Shaggy.

Odporúčané
Režisér Inside Out sa chce znova dotknúť našej duše. Pixarovka Soul vyrozpráva príbeh o tom, ako si máme splniť svoje sny Režisér Inside Out sa chce znova dotknúť našej duše. Pixarovka Soul vyrozpráva príbeh o tom, ako si máme splniť svoje sny 7. novembra 2019, 16:04

Práve oni sa podieľali na tom najvtipnejšom, čo sa v rozprávke odohralo. No a teaser trailer, ktorý vyšiel v pondelok, napovedá, že tomu nebude inak ani v celovečernom filme. Ten má názov SCOOB! a predstavil nám všetkých hrdinov, ktorých si môžeme pamätať z originálu.

„Možno je čas spraviť nový film,“ vraví na začiatku takmer dve a pol minúty trvajúceho videa Scooby Shaggymu. Warner Bros. Pictures nám ďalej ukazuje, ako sa nezabudnuteľná dvojka spoznala. No a tiež to, ako vzniklo meno psíka.

Uvidíme ich zrejme vyrastať no a keď už budú dospelí, Scoobyho a Shaggyho niekto unesie. Máme teda záhadu a hlavní hrdinovia ju budú musieť vyriešiť. Snímka má už na všetkých sociálnych sieťach oficiálne konto, nájdeš ju pod menom SCOOB!

Dee Dee nadabuje Kiersey Clemons, Freda zas Zac Efron. Shaggymu prepožičal hlas Will Forte a Scoobymu zas Frank Welker. O réžiu sa postará Tony Cervone.

Scooby-Doo a Shaggy sú stále rovnako šialení ako pred rokmi. Takto sa predstavili v traileri na celovečerák
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia