Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 16:04
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Režisér Inside Out sa chce znova dotknúť našej duše. Pixarovka Soul vyrozpráva príbeh o tom, ako si máme splniť svoje sny

FILMY A SERIÁLY PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Pete Docter a Trent Reznor dávajú do prvého teaseru veľa emócií.

Pete Docter má v Pixare bohatú históriu. Natočil pre nich Monsters, Inc., Up či Inside Out. Po 4 rokoch sa vracia do kín a opäť pôjde o netradičný animák. Príbeh Soul by nás mal zaviesť do ulíc slávneho New Yorku, no postupne by sme sa mali spolu s hlavnými postavami dostať taktiež do vesmíru a odhaliť odpovede na najdôležitejšie otázky, ktoré si kladieme celý život.

Hlavná postava Joea Gardnera, učiteľa hudby, ktorý sa túži dostať do jazzovej kapely, nahovorená Jamiem Foxom, zrejme zomrie (alebo sa dostane do kómy). Následne vo svete ostatných duší pravdepodobne spozná pravé životné hodnoty. Oficiálny synopsa hovorí o tom, že spadne do nového sveta, kde stretne 22 (Tina Fey). Tá mu následne má pomôcť vrátiť sa späť.

Prvý teaser trailer sľubuje ďalší nezabudnuteľný pixarovský zážitok. Ja osobne sa na Soul teším oveľa viac ako na Onward. Okrem Foxa budeme počuť aj hlasy hercov, ako napríklad: Ahmir Questlove Thompson, Phylicia Rashad a Daveed Diggs. Ide o prvý film od Pixaru s hlavnou postavou afroamerického pôvodu. 

Odporúčané
10 najlepších animákov od štúdia Pixar 10 najlepších animákov od štúdia Pixar 23. marca 2022, 9:30

 Zrejme nás teda bude čakať aj nejaké to morálne ponaučenie. Dúfame, že animák bude mať podobne silnú pointu ako Inside Out. O soundtrack sa postará Trent Reznor, ktorého tóny by mali znieť aj v priloženom teaseri nižšie. Premiéra nás čaká 19. júna 2020. Ešte v marci pritom uvidíme najnovšiu pixarovku Onward. Taktiež pôjde o originálny počin. Viac sa o ňom dozvieš tu.

Režisér Inside Out sa chce znova dotknúť našej duše. Pixarovka Soul vyrozpráva príbeh o tom, ako si máme splniť svoje sny
Zdroj: Pixar/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia