Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2016, 21:22
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Z fajčiarov trávy, Jonaha Hilla a Millesa Tellera, sa v novej dráme stanú priekupníci so zbraňami

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL
Uložiť Uložené

Režisér obľúbeného Hangover a dráma podľa skutočných udalostí?

Zopár informácií sme vám už pred časom o biografickej dramédii z dielne režiséra Todda Phillipsa (Hangover, Due Date) priniesli a vďaka updateu si ich radi pripomenieme. Arms and the Dudes je príbehom založeným podľa skutočných udalostí a konkrétnejšie podľa článku z magazínu Rolling Stones s názvom The Stoner Arms Dealers: How Two American Kids Became Big-Time Weapons Traders od Guya Lawsona, ktorý neskôr dokonca expandoval do rozšírenej, knižnej podoby. Produkčne sa na filme budú podieľať okrem Phillipsa aj Bradley Cooper (Limitless, Silver Linings Playbook) a Mark Gordon (Saving Private Ryan, Source Code), čiže môžeme očakávať prinajmenšom zaujímavý projekt. V hlavných úlohách sa predstaví Jonah Hill (The Wolf of Wall Street, 21 Jump Street) a Miles Teller (Whiplash, The Spectacular Now) a popri nich sa objaví aj krásna Ana de Armas (Knock Knock).

Filmový názov je po novom neistý. Aj keď režisér na svojom instagramovom účte pridával fotky s hashtagom #armsandthedudes už v máji minulého roku, najnovší záber, ktorý sa dostal na internet skrz magazín EW, informuje o filme ako o „nepomenovanom projekte Todda Phillipsa". 

Ako už bolo spomenuté, film bude mapovať život dvoch obyčajných chalanov z Miami, Efraima Diveroliho (Jonah Hill) a Davida Packouza (Miles Teller), ktorí jedného dňa vyhrajú 300 miliónový kontrakt od Pentagonu na vojenskú podporu (zbraňami) pre amerických spojencov v Afganistane. Uvidíme taktiež, čo sa vlastne pokazilo, keďže dvojica bola neskôr odsúdená za 71 prípadov podvodu. Jonah Hill sa vyjadril, že tento film „je jeden z najšialenejších v jeho živote" a taktiež porozprával o tom, že Diveroli s ním v reálnom živote odmietol o role hovoriť. „Som na to zvyknutý. Ak je osoba, ktorú mám hrať voči mne agresívna, je to pravdepodobne dobré znamenie." Teller sa tiež zapojil do opisu filmu, keď ho označil ako podobný Goodfellas či American Hustle. Neviem ako vy, ale my sa tešíme. V kinách ho môžeme očakávať už 19. augusta a zatiaľ sa môžete pokochať už spomínanou fotkou z magazínu EW či fotkami z režisérovho instagramu.

Z fajčiarov trávy, Jonaha Hilla a Millesa Tellera, sa  v novej dráme stanú priekupníci so zbraňami

Z fajčiarov trávy, Jonaha Hilla a Millesa Tellera, sa  v novej dráme stanú priekupníci so zbraňami

Z fajčiarov trávy, Jonaha Hilla a Millesa Tellera, sa  v novej dráme stanú priekupníci so zbraňami

Z fajčiarov trávy, Jonaha Hilla a Millesa Tellera, sa  v novej dráme stanú priekupníci so zbraňami
Domov
Zdieľať
Diskusia