Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2016, 14:53
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Island zažije najničivejší výbuch svojej histórie vďaka Fast and Furious 8

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po New Yorku a Atlante sa pozrieme aj na nádherný Island, ktorý vraj očakáva malý rekord.

Pravdou je, že o ôsmom pokračovaní série Fast and Furious s názvom Fast 8 toho veľa nevieme. Režisér F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Law Abiding Citizen) má ešte do premiéry času dosť, a tak ho využil, samozrejme s veľkou pomocou Universalu, aj na výber lokácii pre natáčanie. Film sa síce bude odohrávať prevažne v New Yorku a Atlante, avšak, tvorcovia silno premýšľali nad natáčaním v Rusku, na Kube či Islande. Zatiaľ čo o Kube sa stále vedie diskusia s jednotlivými vládami, posledný menovaný je oficiálne zahovorený. Magazín Icelandreview (pôvodne miestne médium Visir) potvrdil na základe vyjadrení samotnej starostky, že štáb by sa mal dopraviť do mestečka Akranes (cca 45 km od hlavného mesta Reykjavík) už v apríli. 

Island zažije najničivejší výbuch svojej histórie vďaka Fast and Furious 8

Čo nás prekvapilo viac, bolo vyhlásenie, že natáčanie v sebe bude obnášať „najväčšiu explóziu, akú Island kedy zažil". To nie je neuveriteľné vzhľadom na akčné poňatie celej série, avšak v kuloároch sa hovorilo, že 8. časť by sa mala vrátiť k svojim koreňom a sústrediť sa viac na ilegálne závody. K filmu sa samozrejme vrátia všetky známe mená ako Dwayne Johnson, Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris či Michelle Rodriguez. O všetkých ďalších informáciách vás budeme informovať, avšak, predbežne si môžete Fast 8 zaznačiť do kalendára na 14. apríla 2017.

Island zažije najničivejší výbuch svojej histórie vďaka Fast and Furious 8
Domov
Zdieľať
Diskusia