Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. marca 2016, 23:39
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Flash sa po spolupráci s Arrowom púšťa do ďalšieho crossoveru. Tentokrát so Supergirl

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízne stanice The CW a CBS, ktoré oba seriály zastrešujú, dospeli k dohode a my sa už onedlho dočkáme spoločnej epizódy.

Pokiaľ patríte k priaznivcom seriálu s názvom The Flash, ktorého kvalita sa na rozdiel od o dve série staršieho Arrowa drží aj naďalej na pomerne vysokej úrovni, tak s veľkou pravdepodobnosťou viete, že Barry Allen už onedlho zavíta do National City, kde úraduje Supergirl v podaní pôvabnej Melissy Benoist. Avšak, ak je pre vás táto informácia úplnou novinkou, vedzte, že sa televízne stanice The CW a CBS skutočne dohodli, čo znamená iba jediné, a to ďalší superhrdinský crossover. Koncom tohto mesiaca totiž dorazí už v poradí osemnásta epizóda debutovej série Supergirl a Supermanova sesternica, Kara Zor-El, bude potrebovať v boji so zločinom menšiu výpomoc, ktorou sa stane práve spomínaný červený rýchlik. Crossoverová časť ponesie názov „Worlds finest“ a jej premiéra je naplánovaná na 28. marca 2016. Plánujete tento diel sledovať? Nájdu sa medzi vami aj takí, ktorí seriálu Supergirl neholdujú, ale crossover si napriek tomu nenechajú ujsť? Podeľte sa s nami o vaše dojmy v komentároch.

Flash sa po spolupráci s Arrowom púšťa do ďalšieho crossoveru. Tentokrát so Supergirl
Domov
Zdieľať
Diskusia