Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 17:49
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Avengers: Infinity War sľubuje množstvo postáv a nemalý počet z nich môžu tvoriť CGI upravené charaktery

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dávate prednosť živým hercom, efektami upraveným postávam alebo čisto CGI?

Minulý víkend hviezda sci-fi Guardians of the Galaxy 2, Sean Gunn (Kraglin, Yonduho verný pomocník), navštívil v Londýne Heroes & Villains Fan Fest. Okrem toho, že si v prvej aj druhej časti Strážcov zahral spomínaného Kraglina, takisto spolupracoval aj na tvorbe všetkým nám známeho cynického Rocketa. Bradley Cooper požical síce medvedíkovi čistotnému svoj hlas, ale Kraglin svoju tvár (iste, po úprave CGI). Sám sa k tomu vyjadril nasledovne: „Proces práce na takej postave musí byť veľmi opatrný, pretože navôkol bolo množstvo efektami upravených postáv. V Avengeroch je hneď niekoľko charakterov, ktoré sú CGI upravené a s ktorými som spolupracoval."

O koho ale presne pôjde sa bohužiaľ nevyjadril, čo by po po pravde aj vcelku bodlo, pretože sa vo filme má vyskytnúť približne 67 postáv, a o veľkom počte z nich môžeme zatiaľ len polemizovať. Keď už teda nič viac, Sean Gunn aspoň potvrdil, že pre Infinity War môžno rátať s Rocketom, no na druhej strane divákom odkazuje, že Kraglina pravdepodobne neuvidia. Zatiaľ totiž s jeho postavou nenatočil žiadne scény a nemyslí si, že by sa tak dobudúcna aj mohlo stať.

Avengers: Infinity War sľubuje množstvo postáv a nemalý počet z nich môžu tvoriť CGI upravené charaktery
Zdroj: Marvel


Podľa všetkého nás ale v Infinity War poctia mená, ako Josh Brolin (Thanos), Chris Hemsworth (Thor), Sebastian Stan (Bucky/Winter Soldier), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton/Hawkeye), Chris Evans (Captain America/Steve Rogers), Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/Scarlet Witch), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Scott Lang/Ant-Man), Paul Bettany (Vision), Chadwick Boseman (T'Challa/Black Panther), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Karen Gillan (Nebula), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Benedict Wong (Wong) a Brie Larson (Captain Marvel).

Potvrdenou postavou je i nový Spider-Man (Tom Holland) a povráva sa, že by sme v Infinity War mohli vidieť aj Liv Tyler s postavou Betty Ross  (The Incredible Hulk). Avengers: Infinity War môžeme v kinách očakávať 3. mája 2018. Tešíte sa na nových Avengerov? A čo vravíte na menované postavy? Nemyslíte si, že kvantita zvíťazí nad kvalitou?

Avengers: Infinity War sľubuje množstvo postáv a nemalý počet z nich môžu tvoriť CGI upravené charaktery
Zdroj: Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia