Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 18:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tatér Eda Sheerana prišiel kvôli škaredým tetovaniam speváka o klientov, kvôli Jokerovi utekajú z kina ľudia

REFRESHER ED SHEERAN FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Opäť bolo z čoho vyberať, v najnovších Freshnews však nájdeš to najzaujímavejšie z uplynulého týždňa.

Tatér Eda Sheerana sa v najnovšom rozhovore posťažoval, že to nemá so spevákom ľahké. Žiada ho totiž, aby mu robil nevkusné tetovania, ktoré mu na jednej strane pokazili povesť, na druhej však aspoň otvorili dvere smerom ku ďalším populárnym celebritám ako Rihanna alebo Harry Styles. Sheeran zároveň počas uplynulého týždňa vydal aj nový videoklip, tentokrát aj s bláznivou Cardi B. 

Okrem toho sme sa pozreli aj na nové módne trendy a príjemne verejnosť potešila značka Victoria's Secret, ktorá prvýkrát do kampane zaradia po vlne kritiky od Rihanny aj plus-size modelku. 

Praha ešte stále hľadá miesto, ktoré by pomenovala po zosnulom legendárnom spevákovi Karlovi Gottovi a nedávno zároveň hostila protest stredoškolákov, ktorí nechcú povinnú maturitu z matematiky. Viac sa dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Znásilnili ju, no od polície dostala pokutu za klamstvo. Páchateľ znásilnil ďalších 27 žien a až potom uverili, že neklamala Znásilnili ju, no od polície dostala pokutu za klamstvo. Páchateľ znásilnil ďalších 27 žien a až potom uverili, že neklamala 4. októbra 2019, 15:06
Domov
Zdieľať
Diskusia