Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 12:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Malého chlapca mučí nebezpečná choroba aj démoni. Okolie si ale myslí, že má iba halucinácie

Malého chlapca mučí nebezpečná choroba aj démoni. Okolie si ale myslí, že má iba halucinácie
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako to už v hororoch býva, ten, kto vidí nadprirodzené veci, je považovaný za blázna.

Hrdinovi nechce nikto veriť a jeho vidiny zhadzujú na všetko možné len preto, aby nemuseli nazrieť za oponu, kde sa skrýva desivá pravda. S podobným hororovým klišé sme sa už stretli mnohokrát, no v prípade Eli od Netflixu malého chlapca okrem démona v dome ohrozuje aj jeho nežiaduci zdravotný stav.

Kvôli nemu musí nakoniec podstúpiť svojskú terapiu, ktorá sama o sebe pôsobí skutočne hrozivo. Kým však bude v poriadku, má údajne podľa tvrdenia doktorov najprv očakávať prudké zhoršenie svojho zdravotného stavu. Ide teda skutočne iba o vedľajšie účinky tohto zákroku alebo sa v dome nachádza nebezpečné zlo?

Asi by sme boli príliš naivní, ak by sme od Eli očakávali výnimočný horor, ale pokiaľ máš záujem o nenáročnú hororovú jednohubku s niekoľkými zaujímavými nápadmi, táto pripravovaná novinka by ťa mohla zrejme potešiť. Skôr než na kvalitnú hororovú atmosféru ale zjavne staví na klasické „jumpscares“.

O réžiu filmu sa postaral Ciarán Foy, ktorý v minulosti natočil priemernú druhú časť hororu Sinister (2015) a menej známy horor Citatel (2012). Scenár k snímke napísali Richard Naing (Fear the Walking Dead), David Chirchirillo (Cheap Thrills) a Ian Goldberg (The Autopsy of Jane Doe). Eli bude na Netflixe dostupná už od 18. októbra (říjen) 2019.

Malého chlapca mučí nebezpečná choroba aj démoni. Okolie si ale myslí, že má iba halucinácie
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia