Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2019, 8:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Nových Zámkoch našli 316 zvieracích končatín. Niekto ich odhodil pri ceste

ZAUJÍMAVOSTI ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Prípad už vyšetruje polícia.

Predseda poľovného revíru v Mojzesove bol nedávno svedkom hrozivého objavu. Pri ceste sa mu počas pochôdzky podarilo natrafiť na 316 končatín srniek. Tie mali kedysi patriť 79 zvieratám.

Odporúčané
5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5 policajtov sme sa spýtali, ako môžeš zakročiť, keď ťa niekto okradne. Ako zase dopadneš, keď budeš kradnúť v obchode? 5. mája 2019, 16:05

Podľa tvrdenia polície je páchateľom osoba, ktorá nepochádza z daného revíru. V ňom je totiž povolené medzi májom až decembrom uloviť iba 16 srniek. 

Ako poznamenal administrátor stránky Krajského riaditeľstva PZ v Nitre, biologický odpad mohol byť ľahko zakopaný do zeme, a preto sa dá len ťažko odhadnúť, z akého dôvodu daná osoba vyhodila zvieracie pozostatky na verejnom priestranstve.

Na fotografii číslo dva môžeš pozorovať, že zvieracie končatiny páchateľ pôvodne nahádzal na jednu kopu a niektoré z nich boli vložené do plastových tašiek. Pohľad na následne vedľa seba rozložené časti zvierat nie je vhodný pre slabšie povahy.

Domov
Zdieľať
Diskusia