Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 15:36
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Sfetovaný muž s majákom „na drzovku“ predbehol policajtov, v tele mal amfetamíny, metamfetamíny, barbituráty a opiáty

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Slušný koktejl.

Za volant by si si nemal sadať opitý. No a ani by si nemal požiť iné látky, ktoré by mohli ovplyvniť tvoje vnímanie a schopnosť riadiť vozidlo. 56-ročný muž si však zrejme myslel, že môže všetko. Vytiahol modro-červený maják a vynucoval si prednosť v jazde. Pri svojej nezodpovednej jazde mal však smolu, predbehol totiž hliadku dopravnej polície, informovali policajti na svojom účte na Facebooku.

„Hliadka dopravnej polície včera v čase poludnia prechádzala po mestskom obchvate D2 v smere von z mesta. Pri prechádzaní tunela Sitina smerom do Českej republiky spozorovali v spätnom zrkadle vozidlo zn. Kia Stinger (EČV BL), ktorého vodič si modro-červenými majákmi vynucoval prednosť v jazde,“ napísali v statuse.  

Maják, s ktorým muž jazdil, používajú iba vozidlá Ministerstva vnútra SR. Keď ho po krátkom prenasledovaní policajti zastavili, podrobili ho kontrole. „Výsledok lekárskej správy bol pozitívny na amfetamíny, metamfetamíny, barbituráty a opiáty. Vodičovi bol zadržaný vodičský preukaz a bude riešený správnym orgánom,“ píše polícia.

Odporúčané
Na Szigete predávali drogy, mali aj papierové cenníky. Teraz im hrozí doživotie Na Szigete predávali drogy, mali aj papierové cenníky. Teraz im hrozí doživotie 12. augusta 2019, 8:29

Nezodpovednému 56-ročnému vodičovi hrozí zákaz činnosti do 5 rokov a pokuta od 200 do 1 000 €. Polícia pravidelne na Facebooku pridáva šokujúce či úsmevné prípady. Pred približne dvomi týždňami informovali o opitom spolujazdcovi Jarovi. Nepripútal sa bezpečnostným pásom, hornú polovicu tela vystrčil von z auta a pri prechádzaní ľavotočivou zákrutou vypadol z auta.

Domov
Zdieľať
Diskusia