Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 14:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitý spolujazdec Jaro vypadol za jazdy zo strešného okna, keď šofér prechádzal ľavotočivou zákrutou

ZAUJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložiť Uložené

Policajti na Facebooku zverejnili úsmevný, ale najmä odstrašujúci príklad, ako sa nesprávať pod vplyvom alkoholu.

Slovenskí dopravní policajti zrejme na našich cestách zažívajú všemožné situácie ako z akčných filmov, ale možno nečakali, že budú musieť vyšetrovať vypadnutie opitého spolujazdca zo strešného okna. Všetko sa odohralo medzi Jankovým Vŕškom a Uhrovcom v okrese Bánovce nad Bebravou.

Takto dopadla nočná jazda 19-ročného Dominika, ktorý zobral svojho 28-ročného spolujazdca Jara zajazdiť si na BMW. Jaro mal v tej chvíli už takmer 1,3 promile, a tak mu napadlo, že si jazdu užije vďaka otvorenému strešnému oknu.

Nepripútal sa bezpečnostným pásom, hornú polovicu tela vystrčil von z auta a pri prechádzaní ľavotočivou zákrutou vypadol z auta. Akoby zázrakom sa mu nič vážnejšie nestalo, len chvíľu šokovaný zostal ležať za krajnicou mimo cesty. Jara previezli do trenčianskej nemocnice, ale našťastie utrpel len ľahšie zranenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia