Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2019, 18:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruskú influencerku našli rodičia mŕtvu v cestovnom kufri v jej prenajatom byte

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladá influencerka študovala lekársku fakultu.

Populárnu ruskú influencerku Jekaterinu Karaglanovu našli jej rodičia mŕtvu v prenajatom moskovskom byte. Rodičia sa svoju dcéru snažili skontaktovať niekoľko dní, avšak iba 24-ročná žena im neodpovedala. Zo strachu sa spojili s majiteľom bytu, ktorý ho prišiel otvoriť, informovalo BBC.

V chodbe bytu napokon našli telo svojej dcéry v kufri s podrezaným hrdlom. Aj keď bola na miesto okamžite privolaná záchranka, mladej žene už lekári nemohli pomôcť. Ona sama pritom nedávno vyštudovala lekársku fakultu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kati K. ‍♀ (@katti_loves_life),


Jekaterina Karaglanova nazbierala viac ako 85-tisíc followerov na Instagrame. Momentálne sa pripravovala na výlet do Holandska, kam sa zrejme mala vydať so svojím novým priateľom. Nový vzťah začala len nedávno. Polícia vyšetruje prípad ako vraždu, aj keď na tele ženy nenašla žiadne známky toho, že sa bránila. Nájdených bolo len niekoľko rezných rán nožom.


Zábery z bezpečnostných kamier údajne zachytili jedného z bývalých priateľov influencerky, ktorý ju mal navštíviť približne v období, kedy prestala komunikovať s rodičmi, avšak polícia nepovedala, či bývalého priateľa označila ako podozrivého. Prípad aj naďalej vyšetruje.

Domov
Zdieľať
Diskusia